Beste odds

NL Kansspel zoekt continu naar de beste odds voor de belangrijkste sportcompetities. Nederlandse bookmakers worden met elkaar vergeleken, en de balans wordt opgemaakt. Bij welke bookmaker krijg jij als wedder de meeste waarde. Of anders gezegd, welke online sportsbook neemt genoegen met de kleinste marge, zodat jij meer kan winnen?

De ene bookmaker geeft voor de ene competitie betere odds dan de andere. En de ene bookmaker geeft jou weer betere odds dan de andere bookmaker. Soms liggen de verschillen dicht bij elkaar, maar soms is het verschil best groot. Als je dat afzet tegen een heel jaar wedden, dan kan dat aardig in de papieren lopen. Je wilt geen dief zijn van je eigen portemonnee toch?

Een bookmaker maakt winst door een marge in zijn quoteringen (odds) in te bouwen. Vergelijkbaar met een supermarkt dat een pak melk voor 51 cent inkoopt en voor 89 cent verkoopt. Het verschil tussen 89 cent en 51 cent is de marge. Bookmakers bieden hun odds ook met een bepaalde marge aan.

Hoe bereken je de marge van een bookmaker?

De marge van een bookmaker kun je als volgt berekenen:

Stel de 1-X-2 odds van een La Liga wedstrijd zijn 3 – 3,4- 2,3

De marge is dan 1/3 + 1/3,4 + 1/2,3 = 1,062234 minus 1 = 0,062234 ofwel 6,22%

Met andere woorden, van elke ingezet euro verdient de bookmaker iets meer dan 6 eurocent.

Hoe lager de marge van de bookmaker, hoe beter het is voor jou als wedder. Een marge van 6% houdt in dat de bookmaker 94% weer uitkeert als prijs.

NL Kansspel heeft de odds data van diverse voetbalcompetities voor jou geanalyseerd. De uitkomsten hiervan vind je hieronder in de individuele artikelen. Hopelijk heb je er wat aan en weet je de hoogste waarde voor al je voetbalbets te halen. Wij hebben de analyses gebaseerd op pre-match bets (3 dagen voor de wedstrijd & wedstrijddag) en live betting.

Beste odds

De beste Champions League odds: welke bookmaker keert het meeste uit?

Welke Nederlandse online goksite heeft de beste Champions League odds? Welk online bookmaker is gul met de quoteringen en welke juist niet? Waar moet je op letten bij wedden op de Champions League?  Een van de belangrijkste aspecten van wedden op Champions League wedstrijden zijn de odds, ook wel quotering genoemd, die jij als wedder…

Beste odds

Welke Nederlandse online bookmaker heeft de beste Eredivisie odds?

Welke Nederlands sportsbook heeft de beste Eredivisie odds? Welk online aanbieder geeft je minder waarde voor bets op de Eredivisie? Waar moet je op letten bij wedden op de Eredivisie? En hoe verdient de bookmaker z’n geld? Allemaal vragen waar NL Kansspel antwoord op geeft. Een belangrijk aspect van wedden op voetbalwedstrijden uit de Eredivisie…

Beste odds

La Liga odds: welke Nederlandse online bookmaker is de beste?

Welke Nederlandse bookmaker heeft de beste La Liga odds? Welk online sportsbook geeft je minder waarde voor bets op La Liga? Waar moet je op letten bij wedden op La Liga? En hoe verdient de gokaanbieder z’n geld? Allemaal vragen waar NL Kansspel antwoord op geeft. Een belangrijk aspect van wedden op La Liga voetbalwedstrijden…

 

Gokken kan verslavend zijn

hands24x7.nl

De inhoud op deze website is niet bedoeld voor minderjarigen

Meeste recente artikelen