bet365 sportsbook review
Bet365 sportsbook review
 • Quoteringen Eredivisie
 • Quoteringen grote voetbalcompetities
 • Quoteringen overige voetbalcompetities
 • Quoteringen overige sporten
 • Gebruiksvriendelijkheid desktop
 • Gebruiksvriendelijkheid mobiel
 • Stortingsopties
 • Klantenservice
 • Welkomstbonus
 • Spelaanbod
 • Betrouwbaarheid
4.6

Samenvatting

Bet365 claimt ‘s werelds grootste sportsbook te zijn. En dat zou wel eens kunnen kloppen. Bet365 is de Albert Heijn van de online sportsbooks. Een enorm aanbod met heel veel goede features die andere sportsbooks niet hebben. De App is geweldig. De odds kunnen hier en daar wat beter maar al met al: twee duimen omhoog. O ja, Bet365 heeft een van de betere welkomstbonussen die je kan vinden.

NL Kansspel heeft het Bet365 sportsbook tegen het licht gehouden en werd aangenaam verrast. Bet365 kan het best worden omschreven als de Albert Heijn van de sportsbooks.

Welkomstbonus Bet365 sportsbook

100% stortingsbonus tot €100 voor nieuwe spelers bij Bet365 – Wanneer je je inschrijft als nieuwe speler ontvang je een stortingsbonus van 100% tot maximaal €100. De voorwaarden van deze bonus zijn erg gunstig:

 • Minimale storting van slechts €5 vereist
 • Minimale odds van 1.20
 • Geen rondspeelvereisten
 • Vrijwel geen beperkingen v.w.b type weddenschapPre-match en live toegestaan
 • 90 dagen geldig

De welkomstbonus van Bet365 is prima. Niks mis mee. Je kan maximaal €100 euro verdienen als vrijspel, waarbij er vrijwel geen beperkingen gelden. Dus je hoeft jouw eerste storting niet 6x of 8x rond te spelen zoals andere sportsbooks eisen. Ook kan je de bonus op vrijwel alle sporten en weddenschappen inzetten. Alleen voor tote bets (wedden op paarden) mag je de bonus niet gebruiken. De minimale storting van €5 is erg laag en dus aantrekkelijk voor de kleine speler. Beide duimen omhoog voor deze bonus.

Gebruiksvriendelijkheid – mobiel

Een uitstekende App – Bet365 heeft een App en dat is fijn. Sterker nog, het van oorsprong Engels bedrijf was een van de eerste ter wereld met een sportsbook App. Inmiddels 10 jaar geleden! De Bet365 App is ook van de redenen waarom deze bookmaker ’s werelds grootste bookmaker is. Als een warm mes door de boter.

De App laat je meteen de belangrijkste wedstrijden en live aanbod zien. Dat is prettig, want de meeste wedders zijn daarnaar op zoek. Op het hoofdscherm zie je voor alle getoonde wedstrijden alleen de 1-X-2 automatisch getoond. Er is geen plek voor bijvoorbeeld andere populaire weddenschappen als totaal aantal doelpunten of both teams to score. Dit is iets dat we onze mobiel vaker zien. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de beperkte ruimte. Een klik verder en je hebt toegang tot alle weddenschappen van de betreffende wedstrijd.

Een mooie feature is het in beeld brengen van de live data. Als je scrolt op het scherm – op zoek naar jouw favoriete weddenschap – dan scrolt de live data mee. Handig!

Het zoeken en vinden van jouw favoriete sport of wedstrijd gaat prima. Met je duim en wijsvinger en af een toe een swipe kom je overal snel en gemakkelijk. De App is razendsnel en stabiel. Vandaar onze vergelijking van het mes en de boter.

Gebruiksvriendelijkheid – desktop

Middle of the road – Via jouw PC is Bet365 gewoon prima overzichtelijk. Eerlijk gezegd zit er niet veel sjeu aan, maar dat hoeft ook niet. Belangrijkste is dat alles makkelijk te vinden is. En dat je goed door de wedstrijden en odds kan navigeren. Dit alles is in dik in orde. De meest gespeelde wedstrijden vind je rechts. Alle duels die live zijn in het midden van je scherm. De Nederlandse taal laat af en toe te wensen over. Dat zou wel wat beter mogen.

Spelaanbod Bet365 sportsbook

Enorm spelaanbod – Het aantal verschillende sporten is heel erg groot. NL Kansspel is geen andere sportsbook tegengekomen met zoveel sporten en competities. Je kan het zo gek niet bedenken of Bet365 heeft het in het aanbod staan. Het voetbalaanbod is vooral uitgebreid. Naast alle bekende competities en landen kan je ook wedden op de wat meer exotische competities zoals de 1e en 2e divisie van Iran, de 1e divisie van Liberia en de Bangalore Super Division (India). 

Het aantal weddenschappen per wedstrijd is gemiddeld, tussen de 90 en 100 verschillende bets bij pre-match. Verder zie je de usual suspects qua sporten zoals tennis, basketbal en de Amerikaanse sporten. 

Informatie zoals wedstrijdstatistieken en andere leuke weetjes over de wedstrijd zijn goed voor elkaar. Hetzelfde geldt voor het live volgen van een wedstrijd. De animaties zijn prima, en dat geldt ook voor de statistieken.   

Extra features

Veel extra features – Bet365 heeft van alle sportsbooks zonder enige twijfel de meeste extra features. Dit alles om wedden op sport nog leuker te maken. Zo betaalt Bet365 jouw weddenschap eerder uit als jouw gespeelde team met 2 doelpunten verschil voor staat. Niet verkeerd, als jouw team uiteindelijk met 3-2 verliest na een 0-2 voorsprong.

Speel je een accumulator, dat is een meervoudig weddenschap van een aantal wedstrijden, dan krijg je tussen de 5% en 70% extra uitbetaald als je weddenschap goed is. Hoe meer wedstrijden in de accumulator hoe hoger het percentage.

Een andere aantrekkelijke feature is het “geld terug bij 0-0” aanbod. Wanneer je een bet plaatst op de juiste uitslag (ruststand of eindstand) dan krijg je jouw inzet terug als er niet gescoord wordt. Tenzij je op 0-0 had ingezet natuurlijk!

Bet365 heeft ook een Betbuilder feature, de voetbalweddenschapbouwer zoals ze het zelf noemen. Met de Betbuilder kun je als wedder zelf je weddenschap maken door een aantal selecties samen te voegen tot 1 bet. Je kan maximaal 12 selecties samenvoegen.

Voor alle bovengenoemde extra features gelden individuele voorwaarden. NL Kansspel adviseert om deze voorwaarden even goed door te lezen. Dat voorkomt teleurstellingen.

Tot slot vermelden wij nog de livestream van Bet365. Deze is vergeleken met andere bookmakers top. Je kan, als je een weddenschap op de betreffende wedstrijd hebt geplaatst, op het Bet365 platform duels zien uit La Liga, Serie A, Bundesliga en Ligue 1. Ook kan je alle paardenkoersen live zien.

Odds Eredivsie

Live odds zijn goed – De Eredivisie odds die je kan vinden in het Bet365 sportsbook zijn redelijk. Er zijn bookmakers die betere quoteringen bieden voor duels in de Eredivisie. De pre-match odds (voor de wedstrijd begint) hebben een uitkeringspercentage van rond de 93%. Voor live betting blijft dit percentage ongeveer gelijk. En dat is opvallend. De meeste bookmakers in Nederland kiezen ervoor om voor live bets het uitkeringspercentage flink te laten zakken.

Odds grote voetbalcompetities

Goeie score voor alle leagues – Pre-match is de marge van Bet365 sportbook een hele mooie 5%. Dat betekent dat het uitkeringspercentage voor jouw als wedder uitkomt op 95%. Je komst deze waarde tegen bij alle grote competities zoals de Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A en Ligue 1. De live odds hebben gemiddeld een uitkeringspercentage van 93%-94%. Dat is conform de meeste andere Nederlandse bookmakers.

Odds overige voetbalcompetities

Lekkere odds – Het aantal voetbalcompetities bij Bet365 sportsbook is zoals gezegd enorm. De odds voor de minder bekende voetbalcompetities uit pakweg Portugal, Iran, Slowakije en de lagere divisies van de toplanden komen uit op een marge van ongeveer 10% tot 12%. Dat is een stuk minder waarde dan de grote voetbalcompetities en de Eredivisie, maar nog steeds in lijn met de concurrentie. Zoals gezegd heeft Bet365 een ding goed voor elkaar: een enorm aanbod aan competities.   

Odds overige sporten

Bovengemiddeld goed – De odds van Bet365 op sporten als tennis, basketbal, darts en formule 1 zijn bovengemiddeld goed. Dus over de linie beter dan de andere bookmakers. Bij tennis scoor je een uitkering van ongeveer 95%. Darts doet het ook goed bij Bet365. Ook hier krijg je rond de 95% uitgekeerd.  

Stortingsopties

Easypeasy – Saldo storten bij Bet365 is een fluitje van een cent. Met iDeal staat het gekozen bedrag binnen no time op je account. Storten via creditcards als Visa en Mastercard is ook mogelijk. Andere mogelijkheden om geld te storten zijn de bankoverschrijving en Klarna. Trustly of andere E-wallets biedt Bet365 niet aan. Geld overboeken van jouw account naar jouw bankrekening is eveneens een simpele handeling. 

Klantenservice Bet365 sportsbook

In orde – De klantenservice van Bet365.nl is net zoals alle andere Nederlandse online kansspelaanbieders zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kan de klantenservice bereiken via live chat, email of telefoon. Je kan al jouw vragen gewoon in het Nederlands stellen. De medewerkers spreken allemaal Nederlands, waarvan sommige met een Vlaamse tongval.

Betrouwbaarheid Bet365 sportsbook

Volkomen veilig en verantwoord – Bet365 sportsbook is in het bezit van vele vergunningen waaronder een Nederlandse gokvergunning uitgegeven voor de Kansspelautoriteit. Bet365 gaat er prat op alleen weddenschappen te verkopen in een bepaald land als het daar ook de vergunning voor heeft. Hierdoor is wedden bij Bet365 volkomen veilig en verantwoord. NL Kansspel adviseert om altijd bij een door de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunde kansspelaanbieder te spelen.

 

 

Phone Number Validation