livestream eredivisie

Nederlandse online bookmaker bet365 heeft haar livestream-aanbod uitgebreid met Eredivisie wedstrijden. Iedereen die een account heeft bij bet365 kan gratis alle Eredivisie wedstrijden op het platform (desktop of smartphone app) via een livestream volgen. bet365 heeft al een enorm aanbod van livestreams. Sinds kort is Eredivisie livestream aan het grote arsenaal toegevoegd.

Voorwaarden Eredivisie livestream bij bet365

De voorwaarden om live Eredivisiewedstrijden bij bet365 te kijken zijn vrij simpel. Je moet een bet365 account hebben, je moet saldo op je account te hebben staan, of je moet in de laatste 24 uur een weddenschap hebben geplaatst. Een bet365 account en saldo zijn twee elementen waar je vrij eenvoudig aan kan voldoen. 

Zo kun je meekijken op het platform van bet365:

  1. Log in op je account.
  2. Ga bovenaan de homepagina naar Live wedden.
  3. Selecteer een evenement met een afspeelicoontje ernaast. De livestream zal, indien beschikbaar, automatisch beginnen zodra je aan de voorwaarden voor het bekijken van de livestream hebt voldaan.

Welk voetbalcompetities kan ik bij bet365 gratis zien?

Naast de Eredivisie heeft bet365 een enorm aanbod aan voetbal livestreams. Zo kan je gratis kijken naar wedstrijden uit La Liga, Serie A, Bundesliga. Ligue 1, Allsvenskan en nog veel meer andere Europese competities. 

Van welke andere sporten biedt bet365 een livestream aan?

Voetbal is natuurlijk voor veel sportliefhebbers het meest interessant om live te beleven. Maar ook andere sporten zijn interessant. bet365 biedt naast voetbal ook gratis livestreams aan voor onder meer: NBA, MLB, NHL, NFL, ATP tennis, darts, paardenraces, windhondenrennen, volleybal, handbal en snooker. Kortom, heel veel live sport bij bet365.  

Wat is livestreaming?

Livestreamen is niet anders dan het tot stand brengen van een live uitzending van een sportwedstrijd.  Het woordje “live” betekent dat de “stream” weergeeft wat op ergens anders op hetzelfde moment plaatsvindt. Overigens is live ook weer niet helemaal live. Er zit meestal een vertraging van enkele seconden tussen de werkelijkheid en de livestream.

Welke sportwedstrijden kun je als livestream kijken?

De livestreams van sportwedstrijden is ooit begonnen bij de paardenraces. Wedden op paarden zonder de race live te volgen is niet veel aan. Vandaag de dag bieden de bookmakers steeds meer live content aan. In het begin vooral duels van het tweede plan. Tegenwoordig kan je bij bookmakers ook wedstrijden live volgens van de beste (voetbal)competities. Hoe meer de bookmaker bereid is te betalen voor de rechten, hoe aantrekkelijker de competitie. bet365 heeft dus aardig uitgepakt!

Check hier ons overzicht van livestream voor elke Nederlandse bookmaker.

Phone Number Validation