Betcity casino
Betcity sportsbook review
 • Welkomstbonus
 • Gebruiksvriendelijkheid mobiel
 • Gebruiksvriendelijkheid desktop
 • Spelaanbod
 • Extra features
 • Odds (quoteringen) Eredivisie
 • Odds grote voetbalcompetities
 • Odds overige voetbalcompetities
 • Odds overige sporten
 • Stortingsopties
 • Klantenservice
 • Betrouwbaarheid
4.4

Samenvatting

BetCity sportsbook is een prima plek om te wedden op sport. De quoteringen vallen in positieve zin op. Goeie odds over de gehele linie. Ook voor voor live betting! De welkomstbonus is fair en heeft aantrekkelijke voorwaarden. Met de betrouwbaarheid zit het wel snor en de klantenservice is 24/7 in het Nederlands beschikbaar.

NL Kansspel heeft het BetCity.nl sportsbook binnenste buiten gekeerd en op vele fronten gescoord.  

Welkomstbonus BetCity sportsbook

Tot €50 Free Bet voor nieuwe spelers bij BetCity.nl Bij een storting van €50 of meer krijg je bij BetCity een Free Bet van €50! Wil je eerst wat minder storten, maar toch een Free Bet krijgen? Bij stortingen van €20 t/m €49.99 krijg je een Free Bet t.w.v. €20.

De Free Bets zijn in te zetten op alle beschikbare weddenschappen in ons Sportsbook. Let wel op: de Free Bet kan je alleen claimen bij je 1e storting!

De voorwaarden van de welkomstbonus zijn alleszins schappelijk:

 • De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
 • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist.
 • Bij een storting van €20 t/m €49.99 heb je recht op een €20 Free Bet.
 • Bij een storting van €50 of meer heb je recht op een €50 Free Bet.
 • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere bonussen tegelijkertijd claimen.
 • De Free Bet welkomstbonus verloopt na 30 dagen na het moment van uitgave.

De welkomstbonus van €50 is weliswaar niet de hoogste bonus die we online tegen zijn gekomen, maar de voorwaarden zijn gunstig. Vooral het feit dat je de freebet kan inzetten tegen elke quotering is prettig. Ook de vrijheid van weddenschap is een plus. De minimale voorwaarde qua storting is ook in orde. Al met al een prima bonus.

Gebruiksvriendelijkheid – mobiel

Een App wordt niet gemist Je kan (nog) geen BetCity.nl sportsbook App downloaden in de store. Dat is wel enigszins een gemis. Alhoewel de website van BetCity.nl ook prima op jouw telefoon werkt. Sterker nog, de website is dusdanig opgebouwd dat de mobiele versie uitstekend op jouw mobiele scherm past.

De kleurstelling is net als op de PC prettig – wit met een hint van azuurblauw – en het beginscherm laat je de belangrijkste wedstrijden meteen zien. Op het hoofdscherm wordt voor alle getoonde wedstrijden alleen de 1-X-2 automatisch getoond. Er is geen plek voor bijvoorbeeld andere populaire weddenschappen als totaal aantal doelpunten of both teams to score.

Het zoeken en vinden van jouw favoriete sport of wedstrijd is via de mobiele versie zelfs gebruiksvriendelijker dan via de PC. Je surft zeer gemakkelijk van sport naar sport en van wedstrijd naar wedstrijd. Via een zoekbalk kan je altijd jouw favoriete wedstrijd snel vinden. De lijst met competities en sporten vind je onderaan. Hetzelfde geldt voor de live wedstrijden.

NL Kansspel bekeek het BetCity.nl sportsbook op een mobiele telefoon met een groot scherm (6,1 inch) en dat gaat prima. Kleinere schermen kunnen waarschijnlijk af en toe voor wat priegelwerk zorgen.

Gebruiksvriendelijkheid – desktop

Clean en overzichtelijk  Op je PC is BetCity.nl sportbook lekker overzichtelijk. De kleurstelling is prettig – wit met een hint van azuurblauw – en het beginscherm laat je de belangrijkste wedstrijden meteen zien. Op het hoofdscherm wordt voor alle getoonde wedstrijden de 1-X-2 en totaal aantal doelpunten bet automatisch getoond. Via een zoekbalk kan je altijd jouw favoriete wedstrijd snel vinden. De lijst met competities en sporten aan de linkerzijde komt enigszins druk over. Soms is het vinden van een competitie in de brij van andere competities lastig.

Het wedmenu van een individuele wedstrijd is prettig en zeer volledig. Via een menubalk kan je snel jouw favoriete bet vinden. De verschillende weddenschappen klappen prettig open en dicht. Wel zo overzichtelijk!

Spelaanbod BetCity.nl sportsbook

Prima spelaanbod Het aantal verschillende sporten is ruim voldoende. NL Kansspel telt er meer dan 25. Dat is meer dan gemiddeld. Het voetbalaanbod is uitstekend. Veel competities, waarbij ook volop aandacht is voor de minder bekende landen als Japan, Peru, Wit-Rusland en Zuid-Korea. Om er maar een paar te noemen. 

Het aantal weddenschappen per wedstrijd is zeer groot. De meeste voetbalwedstrijden hebben pre-match 180 of meer weddenschappen. Ruim boven het gemiddelde. Voor live voetbalbets kan je ook prima uit de voeten bij BetCity.nl. Overige sporten met veel wedmogelijkheden zijn tennis, basketbal en de Amerikaanse sporten. 

Informatie zoals wedstrijdstatistieken en andere leuke weetjes over de wedstrijd zijn karig. Dat hebben wij bij andere sportsbooks beter gezien. Hetzelfde geldt voor het live volgen van een wedstrijd. De animaties zijn vrij eenvoudig.

Extra features

Speel slimmer BetCity.nl zet in op de slimme spelers. Daartoe heeft het BetCity sportsbook een aantal speciale features. Zo mag de Odds Boost natuurlijk niet ontbreken. Dagelijks biedt BetCity.nl jou een of meerdere aantrekkelijke bets met Odds Boost aan. Dit zijn weddenschappen met een hogere quotering dan normaal.

Verder kan je van belangrijke voetbalwedstrijden een mooie voorbeschouwing lezen. Hierin niet alleen aandacht voor de wedstrijd zelf, maar vooral voor interessante bets. De voorbeschouwing lepelt een aantal feiten op waardoor jij jouw bet makkelijker kan kiezen.

Tot slot krijgen nieuwe spelers eenmalig een verhoogde quotering aangeboden. Dit is een Odds Boost maar dan Maxi. Je kan maximaal €10 inzetten op dit mooie aanbod. 

Odds Eredivsie

BetCity sportsbook scoort prima met de odds voor Eredivisiewedstrijden. Pre-match is de bookmakersmarge (de marge die een bookmaker overhoudt wanneer precies evenveel wordt ingezet op elke optie van bijvoorbeeld een 1-X-2 bet) slechts 6%. Voor live betting stijgt dit percentage naar 10%. In vergelijking met andere sportsbooks krijg je bij BetCity.nl prima odds voor je euro.

Odds grote voetbalcompetities

Dik voor elkaar Pre-match is de marge van BetCity sportbook een hele mooie 5%. Dat is heel goed nieuws voor jouw als wedder. NL Kansspel kwam deze mooie value tegen bij wedstrijden in de Premier League, Bundesliga, La Liga en Serie A. Voor de Franse Ligue 1 gaat het percentage heel lichtjes naar 6%. Dat is nog steeds prima! In vergelijking met andere sportsbooks krijg je bij BetCity.nl prima odds voor je euro op de grote Europese voetbalcompetities.

Odds overige voetbalcompetities

Competitieve odds Het aantal voetbalcompetities bij BetCity sportsbook is zoals gezegd enorm. De odds voor de minder bekende voetbalcompetities uit pakweg Portugal, Mexico, Polen en de lagere divisies van de toplanden komen uit op een marge van ongeveer 10%. Dat is wat minder florissant dan de grote voetbalcompetities en de Eredivisie, maar nog steeds zeer competitief vergeleken met andere in Nederland actieve sportsbooks. Bij BetCity.nl val je dus geen buil als je op Sporting, FC Juarez, Widzew Lodz of Feirense inzet.  

Odds overige sporten

Top tennis odds De marge van BetCity.nl op tenniswedstrijden is een heerlijke 5%. Da’s uitstekende value voor je ingezette euro. Basketbal geeft je zowaar nog meer waarde! De marge voor deze sport is slechts een magere 4%. Dit geldt voor de grote competities zoals NBA etc. Voor de wat minder bekende basketbalcompetities gaat de marge richting de 7%-8%. Nog steeds heel netjes. Darts scoort ook prima. Slechts 6,5% marge op je bets!

Stortingsopties

Saldo ophogen is eenvoudig en snel De opties om geld op jouw BetCity.nl account te storten zijn voldoende. Als Nederlandse speler is iDeal in feite voldoende natuurlijk. BetCity.nl heeft uiteraard deze betalingsoptie in zijn pakker zitten. Ophogen van jouw wallet via jouw credit card van Visa en Mastercard is ook mogelijk. Andere mogelijkheden zoals SKrill, Paysafe of NEteller heeft BetCity.nl niet. Storten gaat snel en eenvoudig. Geld overboeken naar jouw bankrekening is eveneens een fluitje van een cent. 

Klantenservice BetCity sportsbook

Rond de klok aanwezig De klantenservice van BetCity.nl is zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kan de klantenservice bereiken via live chat, email, telefoon of via Twitter. Je kan al jouw vragen gewoon in het Nederlands stellen. De medewerkers spreken allemaal onze moedertaal.

Betrouwbaarheid BetCity sportsbook

Dik in orde BetCity.nl sportsbook is in het bezit van een Nederlandse gokvergunning uitgegeven voor de Kansspelautoriteit. Hierdoor is wedden bij BetCity.nl volkomen veilig en verantwoord. NL Kansspel adviseert om altijd bij een door de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunde kansspelaanbieder te spelen.

Phone Number Validation