betoptimizr

Sinds kort kan je als sportwedder precies laten uitrekenen wat een overstap naar een andere bookmaker voor je portemonnee betekent. Betoptimizr vergelijkt alle Nederlandse bookmakers voor zo’n 20 verschillende voetbalcompetities. In plaats van de beste odds krijg je het bedrag te zien wat je bespaart door voor een bepaalde bookmaker te kiezen. De oddsvergelijker van Betoptimizr is gratis. En o ja, wereldwijd laten sportwedders maar liefst 8,7 miljard euro liggen doordat ze inzetten bij de verkeerde bookmaker!

Bookmakers hanteren verschillende marges per competititie

Dat bookmakers verschillende odds hanteren is algemeen bekend. De één biedt betere odds dan de ander. Wat je wellicht niet weet is dat bookmakers voor de ene competitie jou meer waarde (lees: betere odds) geven dan andere competities. En daar zit best wel veel verschil in zoals je in de Betoptimizr oddsvergelijker kan zien. Zo is de marge van bookmaker X voor wedstrijden in de Eredivisie bijvoorbeeld erg laag (gunstig voor jou als speler), maar is de marge van dezelfde bookmaker X voor Premier League duels een stuk hoger (minder gunstig voor jou als speler).

PROBEER BETOPTIMIZR GRATIS UIT

Naast verschil in competities merk je ook verschil tussen pre-match en live weddenschappen. De Nederlandse bookmakers geven jou als speler over het algemeen de meeste waarde voor je pre-match odds op de wedstrijddag zelf. Live odds zijn meestal een stuk minder attractief voor jou als wedder. Een aantal dagen voor de wedstrijd hebben de odds in de regel eveneens een stuk minder waarde. Wat het verschil tussen een weddenschap 3 dagen voor de wedstrijd, op de wedstrijddag zelf of tijdens de wedstrijd (live) zie je eenvoudig terug via de Betoptimizr oddsvergelijker.

Betoptimizr rangschikt bookmakers 

De berekeningen van Betoptimizr maakt in ieder geval duidelijk dat er geen enkele Nederlandse bookmaker de beste odds geeft voor elke competitie. Sommige bookmakers scoren in algemene zin goed, of juist niet. Maar je kan voor elke competitie of inzetmoment verrassende uitkomsten zien.

De Nederlandse bookmakers keren voor de Europese voetbalcompetities meestal tussen 92% en 98% van de inzet weer uit. Het verschil tussen 98% en een 92% uitbetalingspercentage lijkt wellicht nauwelijks de moeite waard om van bookmaker te veranderen. Niets is minder waar. Betoptimizr heeft berekend dat zelfs het kleinste verschil (6% in dit geval) in uitbetalingspercentage gemakkelijk kan oplopen tot enkele honderden euro’s aan besparingen per jaar. Wees geen dief van je portemonnee!

Door nlkansspel