Toto cash out

Naast Toto Cash out bieden veel andere online kansspelaanbieders tegenwoordig ook spelers Cash out aan. Zodra je een online weddenschap bij een online bookmaker plaatst krijg je een aanbod om je weddenschap vroegtijdig uit te laten betalen. Heel interessant als je meerdere wedstrijden goed hebt voorspeld en je een aanbod krijgt die je niet kunt weigeren. 

Wat is cash out?

Cash out is dus de mogelijkheid om jouw weddenschap uit te laten betalen voordat de wedstrijd is afgelopen. Dat kan aantrekkelijk zijn als je de uitslag van de eerste wedstrijd goed hebt voorspeld.

Stel je hebt een tientje gezet twee wedstrijden. In deze combinatieweddenschap moet Ajax winnen van Feyenoord, en AZ moet van PSV winnen. Wanneer Ajax heeft gewonnen van Feyenoord en het duel AZ-PSV moet nog beginnen kan je opteren voor een Cash out. Je krijgt dan een uitbetaling van jouw weddenschap ongeacht de uitslag van AZ-PSV.

Nu zijn de online bookmakers ook niet gek, dus het vroegtijdig laten uitbetalen van jouw weddenschap kost je wel een deel van je potentiële winst.

Totaalscore Speel nu

bet365 Sportsbook

100% stortingsbonus (max €100)

bet365 claimt ‘s werelds grootste sportsbook te zijn. En dat zou wel eens kunnen kloppen. bet365 is de Albert Heijn van de online sportsbooks. Een enorm aanbod met heel veel goede features die andere sportsbooks niet hebben. De App is geweldig. Vooral de supersnelle inlog (via 4-cijferige code) is ideaal. De odds kunnen hier en daar wat beter maar al met al: twee duimen omhoog. bet365 heeft een van de betere welkomstbonussen die je kan vinden.

Uitgebreide review

  Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

  Cash out ook met live betting

  De huidige kansspelwetgeving staat nu ook live betting toe. Voordat de wet Kansspelen op Afstand actief werd op 1 april 2020 mocht live betting niet. Doordat live wedden nu wel is toegestaan door de overheid geeft dat extra mogelijkheden voor jou als wedder voor wat betreft Cash out. Als je hebt ingezet op jouw favoriete club in de Champions League kan je lekker cashen als ze de leiding hebben genomen!

  Combinatieweddenschappen

  Veel bookmakers bieden ook een Cash out aan op de zogeheten combinatieweddenschappen. Dat zijn weddenschappen die bestaan uit meer dan 1 wedstrijd. Je kan dan kiezen voor een cash out als minstens 1 match is afgelopen en de andere wedstrijd(en) nog moet(en) beginnen. Als er nog geen wedstrijd van start is gegaan, zal het bedrag lager zijn dan je inleg. Als er van minimaal één wedstrijd een uitslag bekend is en deze is correct, zal het bedrag hoger zijn dan je inleg. Check even de voorwaarden van jouw bookmaker wat precies de regels zijn omtrent cashout.

  Uitgebreide uitleg van Cash out

  NL Kansspel heeft alles over cash out op een rij gezet. Wij gaan onder andere in op wanneer je Cash out het beste kan gebruiken en waar je allemaal op moet letten.

  De uitgebreide uitleg vind je hier.

  Door nlkansspel