De Champions League 2021/2022 gaat op dinsdag 15 februari verder met de achtste finales. Ajax treedt ruim twee weken later in voor het heenduel met Benfica. Wie inzet op Champions League winst Ajax kan maximaal 15x de inzet verdienen. 

Champions League winst Ajax is maximaal 15-1

Inzetten op de winnaar van de Champions League op het moment dat de achtste finales nog gespeeld moeten worden kan een lucratieve business zijn. In de groepsfase is het kaf van het koren gescheiden. 16 clubs maken nog aanspraak om de Champions League te winnen. Dat maakt het best overzichtelijk!

Als we een blik werpen op de outright wedmarkt van alle Nederlandse bookmakers dan zien we dat Ajax bij zowel bet365, Holland Casino en Bingoal voor 15-1 (15.00) op te halen is. Het verschil met de andere bookmakers lijkt klein, maar 15.00 of 14.00 is toch een tientje extra bij een inzet van 100 euro. 

Verder valt de quotering van Chelsea in positieve zin op bij bet365 en Jacks. Deze bookmakers geven aanzienlijk betere odds dan de andere goksites. Rondshoppen voor de Champions League outright wedmarkt heeft zeker zin. 

Champions League winst Ajax

Welke bookmaker heeft de meeste waarde voor de outright wedmarkt

Een analyse van de odds in het overzicht hierboven laat zien dat BetCity.nl en Jacks de beste overall waarde geven voor jouw bets. De marge van deze twee bookmakers komt uit op 13%. Dat betekent dat BetCity.nl en Jacks gemiddeld 87% van de inzet teruggeven. De andere bookmakers hebben een uitkeringspercentage van ongeveer 84%. 

Het uitkeringspercentage van de outright wedmarkt Champions League ligt aanzienlijk lager dan de uitkeringspercentages van bets op individuele wedstrijden zoals wij al eerder voor je hebben uitgerekend.

Veel aantrekkelijke wedstrijd odds achtste finale Champions League

Zoals je in onderstaand overzicht ziet zijn de odds voor de achtste finale Champions League bij de bookmakers bekend. Op een uitzondering na (Manchester City, Bayern en Chelsea) lijken de meeste duels aardig in evenwicht. Kortom, mooie odds voor jou als je een sterke voorkeur hebt voor een bepaalde club. De achtste finales gaan over twee duels, dus wel iets om rekening te houden bij het inzetten. Sommige uitspelende clubs kunnen weleens genoegen nemen met een gelijkspel.

Ajax neemt het in de achtste finale Champions League op tegen Benfica uit Portugal. Bij bet365 krijg je momenteel 2.00 odds voor een overwinning van Ajax. 

champions league winst Ajax

Phone Number Validation