Combi Boost

Combi boost

Bookmakers bieden regelmatig weddenschappen die extra aantrekkelijk worden gemaakt door de quotering (odds) wat “op te blazen”. Voorbeelden van dit soort weddenschappen zijn Bet Boost, Odds Boost en Combi Boost. Verschillende in Nederland actieve bookmakers bieden dagelijks een Combi Boost aan.

Wat is een Combi Boost?

Met een Combi Boost kun je tot wel 20% meer op jouw weddenschap winnen. Wekelijks en soms zelfs dagelijks selecteert o.a. Betcity.nl een combinatie van drie of vier wedstrijden die een boost in de quoteringen krijgt. Als je deze zonder boost zou spelen krijg je een lagere uitbetaling dan mét de Combi Boost.

Combi Boost weddenschappen worden door de gokaanbieder zelf samengesteld. Je kunt bij jouw bookmaker dus niet zelf je Combi Boost weddenschappen kiezen.

Een voorbeeld van een Combi Boost weddenschap is
Elk team over 2.5 goals: Barcelona, PSG & Lazio

In bovenstaand voorbeeld moeten Barcelona, PSG en Lazio hun wedstrijden met meer dan 2.5 goals verschil winnen. Bijvoorbeeld met 3-0 of 4-1. Wanneer alle drie de clubs aan deze voorwaarde voldoen win je de weddenschap. Als minimaal 1 van de clubs niet met meer 2.5 goals verschil wint dan verlies je de weddenschap.

Wat is Bet Boost?

Een Bet Boost is vrijwel hetzelfde als een Combi Boost. Met één groot verschil. De Combi Boost is een combinatieweddenschap van verschillende wedstrijden. De Bet Boost is een weddenschap die ook over een enkele wedstrijd kan gaan.

Barcelona-Ajax
Messi scoort meer dan twee doelpunten

Wanneer Messi twee of meer doelpunten scoort win je de weddenschap.

Wat is Odds Boost?

Een Odds Boost is hetzelfde als een Bet Boost. Bookmakers gebruiken verschillende benamingen voor dezelfde “Boost. Andere namen zijn Price Boost en Enhanced Odds.

Kenmerken van de Boost weddenschappen

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een “boost” weddenschap speelt.

Boost weddenschappen:

  1. Kan je niet combineren met een andere weddenschap
  2. Kan je vaak niet via cash out vroegtijdig laten uitbetalen
  3. Kan je maar beperkt spelen. Soms maar eenmaal per dag
  4. Kan je niet zelf samenstellen. De bookmaker stelt de weddenschap samen.
  5. Hebben vaak een gelimiteerde inzet
  6. Staan meestal apart weergegeven op de homepage van de bookmaker

Leveren Boost weddenschappen altijd betere odds op?

Het antwoord is vrijwel altijd ja. Bookmakers gebruiken Boost weddenschappen als een promotie. Dat is ook de reden dat je vaak geconfronteerd wordt met een inzetlimiet. Bookmakers willen graag dat je komt wedden, maar helemaal gek zijn ze niet!

In enkele gevallen wordt je toch een beetje voor de gek gehouden. Af en toe biedt een bookmaker een Boost weddenschap aan met een quotering die je ook bij de concurrent kan krijgen. Bij deze concurrent kan je dan wel de weddenschap naar hartenlust combineren met andere weddenschappen. Bovendien kan je ook meer inzetten. Dit komt echter slechts sporadisch voor.

Als je wilt weten hoeveel de bookmaker overhoudt aan de weddenschap dan kan je een zogeheten odds calculator raadplegen. De calculator van Keep the Juice berekent ook de inhoudingspercentages van Boost weddenschappen.

Phone Number Validation