bet365 de grootste bookmaker ter wereld. Dat is nogal een claim. Bookmaker bet365 doet deze boude uitspraak in haar reclamespots. Groot is bet365 zeker. De van oorsprong Engelse bookmaker is actief in tientallen landen en heeft een brutowinst van meer dan 1 miljard euro (wereldwijd) en duizenden werknemers. In tegenstelling tot andere internationale bookmakers betreedt bet365 nooit markten op illegale wijze. Desondanks, die claim van de grootste zou weleens kunnen kloppen. De grootste ter wereld word je niet zomaar.

Wat zijn de 7 beste redenen om bij bet365 te spelen?

Voordat we die vraag beantwoorden, nog even wat vooraf. Wat nemen we niet mee? Klantenservice, betaalmogelijkheden, betrouwbaarheid. Deze zaken zijn bij alle Nederlandse bookmakers prima voor elkaar. Sterker nog, op deze genoemde punten wordt vrijwel geen enkel onderscheid gemaakt. Het gaan ons juist om zaken die wel onderscheidend zijn.

1.   Enorm aanbod

bet365 heeft het grootste aanbod aan sportweddenschappen van Nederland. Het aantal competities is eindeloos. Vooral op voetbalgebied. Uiteraard zijn alle grote Europese competities vertegenwoordigd. Maar ook op de Premier League van Rwanda en de Primera Division van Costa Rica kan je bij bet365 inzetten.

Het aantal sporten is ook enorm. Naast de usual suspects die elke Nederlandse bookmaker in het assortiment heeft, vind je bij bet365 ook bijvoorbeeld paardenraces, hondenraces, speedway en virtuele sporten. Kortom, als bet365 het niet heeft dan heeft niemand het.

2.   Aantrekkelijke bet365 welkomstbonus

De bet365 welkomstbonus is één van de beste die je in Nederland kan vinden. De bonus is een 100% stortingsbonus tot €100 voor alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. De voorwaarden van deze bonus zijn erg gunstig. Zo is een minimale storting van slechts €5 vereist en gelden er geen rondspeelvereisten. Je hoeft jouw eerste storting niet 6x of 8x rond te spelen zoals andere sportsbooks eisen. Ook kan je de bonus op vrijwel alle sporten en weddenschappen inzetten. De minimale storting van €5 is lekker laag en dus aantrekkelijk voor de recreatieve speler.

Disclaimer Bet365 welkomstbonus
Stort min. €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen van en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

3.   De bet365 App

De meeste sportwedders zetten in via hun mobiel. Verrassend genoeg hebben sommige Nederlandse bookmakers geen App. bet365 heeft wel een App in de Appstore. Hetzelfde geldt overigens voor Toto, ZEbet en Livescorebet. Omdat bet365 als eerste ter wereld een sportsbetting app lanceerde voldoet de bet365 app uitstekend. En eerlijk gezegd. Zonder App kan je eigenlijk niet thuiskomen in het land van sportwedden. Bij een App snij je als een warm mes door de boter. Bij een mobiele website is het vooral priegelen en ergernis over pagina’s die voor de helft van het scherm “vallen” en een onlogische flow.

4.   Vroege uitbetaling

Single bets en multiples (combinatie- en systeemweddenschappen) worden door bet365 als winnende weddenschappen afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat.

Stel je hebt ingezet op Ajax in de wedstrijd tegen Feyenoord. Op het moment dat Ajax met 2-0, 3-1, 4-2 etc. voor staat krijg je al uitbetaald. Ongeacht de uitslag van de wedstrijd! Dus als Ajax-Feyenoord na een 2-0 voorsprong van de Amsterdammers eindigt in een 2-2 gelijkspel, krijg jij gewoon uitbetaald op een overwinning van Ajax op het moment dat de 2-0 gescoord wordt. Deze “vroege uitbetaling” feature van bet365 is een hele fijne. En eentje die je niet bij andere Nederlandse bookmakers vindt.

De “vroege uitbetaling” vind je op meer dan 80 verschillende competities, waaronder vrijwel alle Europese voetbalcompetities, inclusief de Eredivisie en Eerste divisie. Bovendien geldt deze feature niet alleen voor jouw single bets. Je krijgt ook vroeg uitbetaald op wedstrijden die onderdeel uitmaken van jouw meervoudige weddenschappen (incl. Betbuilder).

5.    Extra uitbetaling combinatie bets

Wanneer je bij bet365 een combinatie-weddenschap plaatst op 3 of meer wedstrijden krijg je een bonus uitgekeerd als je weddenschap winnend is. Deze bonus kan oplopen tot wel 70% extra winst.  

De extra uitbetaling geldt voor:

  • 1-X-2
  • Beide teams scoren
  • 1-X-2 / Beide teams scoren

Als je weddenschap succesvol is, krijg je dus extra 5 – 70% toegevoegd aan je uitbetaling. Hoe meer wedstrijden in jouw combinatie-bet hoe hoger het percentage. De extra uitbetaling ontvang je als cash en wordt toegevoegd aan je opneembaar saldo. Alle percentage vind je terug op de bet365 website.

6.    Inzet terug bij gelijkspel zonder goals

Wanneer je een weddenschap plaatst die te maken heeft met de uitslag of doelpuntenmaker dan krijg je jouw inzet terug als de wedstrijd doelpuntloos eindigt. 0-0- dus. Weddenschappen die hiervoor in aanmerking komen zijn:

  • Juiste uitslag
  • Uitslag bij rust/volledige speeltijd
  • Scorecast (doelpuntenmaker en winnaar wedstrijd)

Als de wedstrijd in 0-0 eindigt en je hebt ingezet op één van bovenstaande weddenschappen krijg je dus jouw inzet terug.

7.    Livestreaming

Als één van de weinige Nederlandse bookmakers biedt bet365 een enorm arsenaal aan livestreaming aan. Alle grote Europese voetbalcompetities (behalve Premier League), Eredivisie, Eerste divisie, tennis, NBA, MLB, NHL, NFL, paardenraces, hondenraces etc. etc. Er is bijna geen sport die bet365 niet live uitzendt via de speciale stream. Alle livestreams zijn gratis te bekijken zolang je maar saldo op je account hebt staan.

Tot slot, de bet365 odds

Verrassend genoeg heeft bet365 niet de beste odds. Er zijn andere aanbieders zoals BetCity en Jacks die betere odds op sportwedstrijden op hun site hebben prijken. Het geeft wellicht aan dat odds niet per definitie de reden zijn om bij een bepaalde bookmaker te spelen. De 7 redenen die wij hierboven hebben besproken zijn misschien wel belangrijker voor een sportwedder.

Phone Number Validation