Runnerz

Runnerz is in Nederland de enige vergunninghouder voor het organiseren (verkopen) van weddenschappen op paardenraces.

Het bedrijf maakt onderdeel uit van het bedrijf ZEbetting & Gaming Nederland, onderdeel van ZEturf France. De weddenschappen worden afgesloten via de zogeheten totalisatormethode. De Nederlandse paardentotalisator wordt sinds 2010 door ZEbetting & Gaming Nederland geëxploiteerd onder de merknaam Runnerz.

Runnerz.nl - wedden op paarden - €10 welkomstbonus!

Online, renbaan of verkooppunt

Runnerz verkoopt de weddenschappen via verschillende distributiekanalen. Het grootste verkoopkanaal is internet: runnerz.nl. Verder kan je wedden op paarden bij de verkooppunten en de draf- en renbanen in Nederland zoals Duindigt en Wolvega. Een compleet overzicht van alle wedlocaties vind je hier.

Totalisator methode

De weddenschappen op paardenraces worden verkocht via het zogeheten totalisatorprincipe. Dit houdt in dat de gehele inzet van alle spelers bij wijze van spreke in een denkbeeldige pot wordt gestopt. Vervolgens wordt deze inzet gedeeld door alle winnende tickets minus een inhoudingspercentage. Dit percentage wordt wordt gebruikt om de paardensport in Nederland mogelijk te maken. Zo wordt bijvoorbeeld het prijzengeld van de Nederlandse races, welke de eigenaren van de winnende paarden uitgekeerd krijgen, betaald via dit inhoudingpercentage. Ook wordt de huishouding van Runnerz gedekt door het inhoudingspercentage.

Runnerz heeft een zeer aantrekkelijk winpercentage

Het inhoudingpercentage van Runnerz is zeer laag zodat er veel wordt uitgekeerd aan winnende weddenschappen. Het wedbedrijf keert tussen de 65% en 87% van de inzet uit als prijzen. Het percentage is variabel aangezien het inhoudingspercentage van de verschillende weddenschappen verschilt. Gemiddeld genomen keert Runnerz 72% van de inzet weer uit als prijzengeld. In vergelijking met bijvoorbeeld de Nederlandse loterijen (gemiddelde uitkering van 40%) is het wedden op paarden verreweg het lucratiefst. In andere woorden, met wedden op paarden is jouw euro het meeste waard.

300 races per dag

Bij Runnerz kan je elke dag van het jaar wedden. Per dag kan je weddenschappen afsluiten op zo’n 300 verschillende paardenraces. Deze races vinden plaats in Nederlands, maar ook in het buitenland. Paardenraces uit Engeland, Frankrijk, Zweden en Zuid-Afrika zijn razend populair bij de wedders. 

Wedden op paarden is makkelijker dan je denkt. Op de Runnerz website staan talloze hulpmiddelen die jou kunnen helpen bij jouw (eerste) weddenschap. 

Runnerz heeft een speciale bonus voor nieuwe wedders: stort 50 euro en ontvang 25 euro!

Waarom wedden bij Runnerz?

  • Elke week kans op miljoenen
  • Elke paar minuten een nieuwe race
  • Kleine inzet, grote uitbetalingen (binnen 10 minuten)
  • Totalisatorsysteem dus wij willen dat je wint
  • Live streaming van alle races
  • Enige legale aanbieder van paardenraces in Nederland
  • Steunt de Nederlandse draf- en rensport
  • Mooie aanbiedingen en automatisch sparen voor vrijspeltegoed via de RunnerzClub 

 

Runnerz.nl - wedden op paarden - €25 welkomstbonus!

 

Het laatste nieuws over de enige legale aanbieder van wedden op paarden in Nederland. Runnerz heeft zeer regelmatig hele leuke klantenacties. Een greep vind je hieronder.

runnerz livestream

Gratis livestream paardenraces

De Nederlandse wedorganisatie Runnerz (wedden op paarden) biedt vanaf 1 augustus 2019 voortaan de livestream van alle paardenraces gratis aan. Voorheen moesten wedders eerst een weddenschap van minimaal 5 euro inzetten alvorens de paardenrace live gevolgd kon worden. Wedden op paarden en het volgen van de livestream gaan hand in hand. Het is geen verrassing…

Nieuw bij Runnerz: Stalmanager

Runnerz Stalmanager is een nieuw spel waarin je als een echte paardenmanager je eigen stal samenstelt uit Nederlandse dravers. Wie aan het einde van de competitie de meeste punten heeft behaald wint de hoofdprijs. Deelname is gratis (vanaf 18 jaar) en je kan elke week €25 Runnerz speltegoed winnen. Bovendien maak je aan het einde…