SnapChance

Nederland heeft er een nieuwe goededoelenloterij bij. SnapChance BV heeft op 9 april 2020 van de Kansspelautoriteit een loterijvergunning voor 5 jaar gekregen. Daarmee is SnapChance de 8e Nederlandse vergunninghouder van een goededoelenloterij. Het loterijconcept van SnapChance is uniek in Nederland. In deze innovatieve loterij speelt een eigen foto de hoofdrol, waarmee dit spel zich richt op een doelgroep waar nu geen loterij voor is.

Het loterijconcept wijkt af van alle bestaande goededoelenloterijen. Bij Snapchance draait het om een eigen foto van loterijspeler. Spelers van SnapChance beproeven hun geluk door een foto te uploaden die ze zelf leuk vinden. Het kan een selfie zijn, maar ook een foto van een huisdier, een prachtig kasteel of een idyllisch strand, zolang het maar binnen de voorwaarden valt van de geldende wetgeving. Voor de rest is alles wat geluk brengt toegestaan!

Partnership met Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwenhoek, het in kankergespecialiseerde ziekenhuis met daarbinnen het Nederlandse Kankerinstituut waar onderzoek naar kanker plaatsvindt, is het eerste goede doel dat de samenwerking met SnapChance heeft bevestigd. 

SnapChance verwacht in de tweede helft van dit jaar de lotenverkoop voor de eerste trekking te starten. 

 

Phone Number Validation