wedmarkt Euro 2024

De wedmarkt Euro 2024 is door de Nederlandse bookmakers opgemaakt. Er moeten nog een paar play-off wedstrijden plaatsvinden maar de bookies wachten de resultaten niet af. Engeland en Frankrijk worden beiden als favoriet gebombardeerd. Thuisland Duitsland is de derde favoriet volgens de bookmakers. Nederland vinden we terug een gedeelde 6e plek. Een overwinning voor Oranje levert jou 17 keer de inzet op bij de meeste online gokbedrijven.

Euro 2024

Het EK voetbal 2024 vindt plaats in Duitsland. Het toernooi begint op vrijdag 14 juni 2024 en duurt precies 1 maand. De finale is op zondag 14 juli 2024. Er doen 24 landen mee aan Euro 2024. Naast gastland Duitsland hebben inmiddels 20 andere landen zich gekwalificeerd voor de eindronde. Waaronder het Nederlands elftal.

In drie minitoernooien met halve finales en een finale wordt op 21 maart 2024 en 26 maart 2024 gestreden om de laatste drie plekken voor het Europees kampioenschap in Duitsland. In route A speelt Wales tegen Finland en speelt Polen in de andere halve finale tegen Estland. De winnaars van de halve finale in route A kwalificeert zich voor de eindronde in Duitsland.

In route B speelt Bosnië en Herzegovina thuis de halve finale tegen Oekraïne. De winnaar van dat duel speelt de finale thuis tegen de winnaar van de halve finale tussen Israël en IJsland. Route C gaat tussen Georgië en Luxemburg (1e halve finale) en Griekenland en Kazachstan (2e halve finale).

In de wedmarkt Euro 2024 worden alle landen die play-off wedstrijden overigens gewoon meegenomen. 

Groepsindeling

Aan het EK 2024 in Duitsland nemen in totaal dus 24 landen deel, verdeeld over zes groepen met elk vier landen. Tijdens de groepsfase spelen alle landen drie wedstrijden. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan door naar de achtste finales. Ook gaan de vier beste nummers drie ook door naar de volgende ronde. Kortom, grote kans dat alle toplanden een ronde verder komen.

Speelsteden Euro 2024

De wedstrijden worden gespeeld in tien verschillende steden: Berlijn, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Keulen, Leipzig, München en Stuttgart. Kans is dus groot dat Nederland minstens 1x lekker dicht bij huis speelt. Na de loting op 2 december 2024 zal uitsluitsel geven wie waar gaat spelen.

De openingswedstrijd wordt op 14 juni 2024 gespeeld in München. De finale op zondag 14 juli 2024 is voorbehouden aan het Olympiastadion in Berlijn.

Wedmarkt Euro 2024

Zoals gezegd is de wedmarkt Euro 2024 gevormd en zijn Engeland en Frankrijk favoriet voor de titel. Beide landen staan aan een quotering van 4,50. Opmerkelijk genoeg bieden alle Nederlandse bookmakers deze odds. Ook voor andere kanshebbers als gastland Duitsland, Spanje, België en Portugal zijn de odds nagenoeg overal gelijk. Nederland staat in de top-10 kanshebbers maar wordt door de bookies niet als favoriet bestempeld. Voor Oranje krijg je 17 keer je inzet. De verschillen bij de andere landen zijn ook minimaal. Kortom, de wedmarkt moet nog een beetje ontploffen om enige waarde te kunnen vinden.

wedmarkt euro 2024 

Na de loting zal de wedmarkt ongetwijfeld een andere smoel krijgen. Wie speelt er in de poule des doods? En welk topland heeft het goed getroffen met de loting? De wedmarkt zal ongetwijfeld meebewegen. NLKansspel zal na de loting de balans opnieuw opmaken en deze pagina aanpassen aan de nieuwe wedmarkt.

 

 

 

Phone Number Validation