Zebet

ZEbet is de vijftiende Nederlandse online kansspelvergunninghouder. Het bedrijf achter ZEbet, ZEbetting & Gaming Nederland, is reeds 24 jaar actief in Nederland met het merk ZEturf. Naast wedden op paarden kan er dus nu ook op andere sporten worden gewed. De lancering van staat gepland voor dinsdag 1 maart 2022. De ZEbet App zal worden gelanceerd zodra de diverse App stores de ZEbet App hebben goedgekeurd.

Directeur van ZEbetting & Gaming NederlanPaul Klomp is blij dat de online vergunning binnen is. “Ik ben zeer content dat wij na 24 jaar als paardentotalisator ook het wedden op alle andere sporten aan de Nederlandse sportliefhebber kunnen aanbieden. We hebben nog twee weken nodig om alles in gereedheid te brengen. Vanaf 1 maart zwaaien onze digitale sportdeuren open. Ik ben zeer trots op wat door ons team hier in Nederland en onze collega’s in Frankrijk is gerealiseerd. We hebben erg veel zin om de Nederlandse sportwedder op onze platformen te verwelkomen.”

Recreatieve speler voorop bij ZEbet

ZEbet.nl richt zich op de recreatieve sportwedder. De website en App heeft dan ook alleen content op het gebied van sportwedden. De sportliefhebber ondervindt dus geen (onnodige) afleiding van speelautomaten, blackjack tafels of bingoballen. Op dit moment zijn er geen concrete plannen om het aanbod uit te breiden naar de meer risicovolle spellen die te vinden zijn in het online casino segment. Echter, deze keuze is niet in steen gegoten. Het aanbod is vergelijkbaar met andere Nederlandse online sportsbooks. Met één uitzondering: ZEbet biedt alleen weddenschappen aan uit de hoogste (soms een na hoogste) afdelingen van de diverse sporten. Dus geen 3e divisie voetbal uit Slovenië of Rwanda. Deze keus heeft te maken met het risico op matchfixing.

Verantwoord Spelen

Het Nederlandse bedrijf hecht veel waarde aan verantwoord spelen. En voegt ook daadwerkelijk daad bij het woord. Nieuwe spelers die zich aanmelden bij ZEbet mogen maximaal €1.000 euro per maand (€ per week / € per dag) storten op het spelaccount.  Voor spelers tot 24 jaar is de stortingslimiet vastgesteld op €1.000 euro per maand (€ per week / € per dag). Speler ouder dan 24 jaar mogen na inschrijving een verzoek indienen bij de klantenservice om het stortingslimiet naar boven aan te passen (maximaal (€3.000 per maand). Deze aanpassing wordt pas gedaan na goedkeuring van de afdeling Verantwoord Wedden.

Welkomstbonus ZEbet

De welkomstbonus van ZEbet is transparant en zonder poespas. Nieuwe spelers ontvangen maximaal €50 euro aan freebets bij een eerste storting (100% deposit bonus). Er zijn verder geen bijzondere vereisten zoals bijvoorbeeld een minimale quotering.

Het merk ZEturf en de website ZEturf.nl blijft bestaan. Een speler kan echter eenvoudig switchen tussen beide platformen. De speler maakt gebruik van hetzelfde spelaccount.

Phone Number Validation