ZEturf

Zeturf

 

ZEturf is in Nederland de enige vergunninghouder voor het verkopen van offline (drafbanen, wedkantoren, verkooppunten) weddenschappen op paardenraces. Online wedden op paarden kan je momenteel bij 3 wedaanbieders.

ZEturf maakt onderdeel uit van het bedrijf ZEbetting & Gaming Nederland. De weddenschappen worden afgesloten via de zogeheten totalisatormethode. De Nederlandse paardentotalisator wordt sinds 2018 door ZEbetting & Gaming Nederland geëxploiteerd onder de merknaam ZEturf. De wedaanbidder biedt ook online sportweddenschappen aan onder de naam ZEbet.

Online, renbaan of verkooppunt

ZEturf verkoopt de weddenschappen via verschillende distributiekanalen. Het grootste verkoopkanaal is internet: zeturf.nl. Verder kan je wedden op paarden bij de verkooppunten en de draf- en renbanen in Nederland zoals Duindigt en Wolvega. 

KLIK HIER VOOR EEN UITGEBREIDE ANALYSE: 
WIE IS DE BESTE NEDERLANDSE ONLINE BOOKMAKER VOOR WEDDEN OP PAARDEN?

Totalisator methode

De weddenschappen op paardenraces worden verkocht via het zogeheten totalisatorprincipe. Dit houdt in dat de gehele inzet van alle spelers bij wijze van spreke in een denkbeeldige pot wordt gestopt. Vervolgens wordt deze inzet gedeeld door alle winnende tickets minus een inhoudingspercentage. Dit percentage wordt wordt gebruikt om de paardensport in Nederland mogelijk te maken. Zo wordt bijvoorbeeld het prijzengeld van de Nederlandse races, welke de eigenaren van de winnende paarden uitgekeerd krijgen, betaald via dit inhoudingpercentage. Ook wordt de huishouding van ZEturf gedekt door het inhoudingspercentage.

ZEturf heeft een zeer aantrekkelijk winpercentage

Het inhoudingpercentage van ZEturf is zeer laag zodat er veel wordt uitgekeerd aan winnende weddenschappen. Het wedbedrijf keert tussen de 65% en 87% van de inzet uit als prijzen. Het percentage is variabel aangezien het inhoudingspercentage van de verschillende weddenschappen verschilt. Gemiddeld genomen keert ZEturf 72% van de inzet weer uit als prijzengeld. In vergelijking met bijvoorbeeld de Nederlandse loterijen (gemiddelde uitkering van 40%) is het wedden op paarden verreweg het lucratiefst. In andere woorden, met wedden op paarden is jouw euro het meeste waard.

300 races per dag

Bij ZEturf kan je elke dag van het jaar wedden. Per dag kan je weddenschappen afsluiten op zo’n 300 verschillende paardenraces. Deze races vinden plaats in Nederlands, maar ook in het buitenland. Paardenraces uit Engeland, Frankrijk, Zweden en Zuid-Afrika zijn razend populair bij de wedders. 

Wedden op paarden is makkelijker dan je denkt. Op de ZEturf website staan talloze hulpmiddelen die jou kunnen helpen bij jouw (eerste) weddenschap. 

Waarom wedden bij ZEturf?

  • Elke week kans op miljoenen
  • Elke paar minuten een nieuwe race
  • Kleine inzet, grote uitbetalingen (binnen 5 minuten)
  • Totalisatorsysteem dus de aanbieder heeft geen belang bij wie er wint
  • Live streaming van alle races
  • Enige legale offline aanbieder van paardenraces in Nederland
  • Steunt de Nederlandse draf- en rensport
  • Mooie aanbiedingen en automatisch sparen voor vrijspeltegoed via het loyaliteitsprogramma
Phone Number Validation